Yleisölle

Haluamme toivottaa yleisön tervetulleeksi

seuraamaan muodostelmaluistelun SM-kilpailuja

Gatorade Centeriin Turkuun

Jos et pääse pääse paikan päälle kisoja seuraamaan, voit katsoa ne täältä:

https://www.oz.com/skatingfinlandlive

 

HUOM! Tärkeä tieto videokuvaamiseen liittyen!

Maksullisessa tapahtumassa järjestäjällä on oikeus rajoittaa videokuvaamista.

Televisiointioikeuksien vuoksi videokuvaaminen on kiellettyä. Joukkueen nimeämä edustaja saa kuvata oman joukkueensa suorituksen.

 

Skating Finland App

Käy lataamassa tai päivittämässä ilmainen Skating Finland -sovelluksesi puhelimee sovelluskaupastasi.

Sovelluksen avulla, pysyt helposti ajan tasalla aikatauluista, pääset seuraamaan tuloksia ja voit tutustua joukkueisiin.

Palvelut

Yleisölle on kilpailuiden aikana tarjolla Gatorade Centerin ravintolapalveluissa ruokaa ja juomaa sekä kioskeissa pikkupurtavaa.

Voit täydentää fanituotteitasi fanipöydistä tai  tehdä ostoksia paikalle saapuneilta tuotemyyjiltä.

Gatorade Centerissä tai lähistöllä ei ole rahannostoautomaattia.

Lipunmyynti

Ohjeet lipun ostosta löydät osta liput-sivulta.

Katsomo

Yleisöä katsomopaikoille auttavat keltaliiviset verhovahtimme ja seiniltä löytyvät katsomokartat.

Huomioithan, että vain ennakkoon ostaneilla on oikeus istua numeroiduille istumapaikoille A-katsomoon sekä osaan B- ja C-katsomoa. Paikanpäältä ostetut liput ovat vain tietyille katsomosektoreille (B-C ja D katsomoihin) ilman numeroitua paikkaa eli paikan voi valita vapaasti lipunoston yhteydessä ohjatulta katsomosektorilta.

Tuomareiden työskentelyalue katsomossa A4 on rajattu ja sinne pääsy on asiattomilta ehdottomasti kielletty. Tuomareille tulee antaa työskentelyrauha koko kilpailun ajan.

SULJETHAN tai laitat puhelimesi äänettömälle kisasuoritusten ajaksi, kiitos!

Liikkuminen katsomossa

Liikkuminen katsomossa kisasuoritusten aikana tulisi välttää suoritus- ja tuomarointirauhan takaamiseksi. Liikkuminen häiritsee myös muita paikalla olevia katsojia. Toivomme yleisöltä kannustavaa ja kilpailusuoritusta kunnioittavaa käyttäytymistä. Isojen lippujen heiluttaminen häiritsee vieressä ja istuvien näkyvyyttä kilpailusuoritusten aikana. Heilutathan lippuja siis vain ennen ja jälkeen suorituksen.

Kuvaaminen

Valokuvaaminen omaan käyttöön on sallitua, mutta vain ILMAN SALAMAVALOA! Välähtäessään salamavalo häiritsee kilpailijoiden suoritusta ja voi aiheuttaa tarpeettomia vaaratilanteita luistelijoille.

Kukat ja lahjat

Turvallisuussyistä lahjojen heittäminen jäälle on kielletty. Lahjat ja kukat voi jättää joukkueittain nimettyihin lahjakasseihin, jotka sijaitsevat pääsisäänkäynnin luona. Järjestäjät toimittavat lahjat joukkuiden pukuhuoneisiin kunkin joukkueen kilpailusuorituksen alkaessa.

Ensiapu

Mikäli tarvitset ensiapua tapahtuman aikana, niin yleisöä palvelevat punaliiviset ensiapuhenkilöt A-D  sekä B-C katsomoiden taitteissa. Ensiapuhenkilöt ohjaavat tarvittaessa jäänlaidalla olevan lääkärin luokse.

 

Takaisin ylös